Gençlere ve gençlik alanında çalışmalara önemli destekler veren Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Denizli Ülkü Ocakları ile buluştu. Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ev sahipliğinde düzenlenen buluşma, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri dolayısıyla Down Cafe'de gerçekleşti. Etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Gülay Özcan, önceki dönem Denizli Milletvekillerinden Ali Keskin, Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, önceki dönem Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Murat Naci Öncel, Ülkü Ocakları Pamukkale İlçe Başkanı Fatih Han, Ülkü Ocakları Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Karakurt ve çok sayıda Ülkücü katıldı. Down Cafe'de çalışan özel çocuklarla birlikte pasta kesildi, hatıra fotoğrafı çektirildi. Ülkücü gençlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Adayı Örki,"Şu an siz Ülkücü kardeşlerimle birlikte olmaktan dolayı hiç olmadığım kadar mutlu ve huzurluyum. Sizler bizlerle birlikte olduğu sürece, el ele, omuz omuza verdiğimiz sürece aşamayacağımız, yapamayacağımız hiçbir şey yok. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın" dedi.

"BÜTÜN İNSANLARIMIZ İÇİN YORULMAK BİLMEDEN ÇALIŞACAĞIZ"

Buluşmada gençlere hitap eden Örki, "Tüm bu yaptığımız çalışmaların bir amacı var, o da bu millete hizmet edebilmek. Başka hiçbir çıkar ve menfaat gütmüyoruz. İstiyoruz ki bu topraklarda yaşayan insanlar, vatandaşlarım başka ülkelere özenmesin. Hayallerini Dünya'daki diğer şehirler süslemesin. Yıllardır bizlere izlediğimiz film ve dizilerde bunlar empoze edildi. Hep başka ülkeler bizlere imrendirildi, özendirildi. Bu yüzden ailelerimizin, gençlerimizin, evlatlarımızın ve bütün insanlarımızın mutlu ve huzurlu bir kentte yaşamaları için var gücümüzle, yorulmak bilmeden çalışacağız. En güzel sokakları, okulları, parkları, spor tesislerini, pazar yerlerini ve birçok tesisi inşa edeceğiz. İnsanlarımızın huzur ve mutluluğunu sağlayacak her hayalin, hedefin peşinden dört nala koşturacağız. Milletimizin istemediği, rahatsız olduğu her adımdan kaçınacağız." ifadelerini kullandı.

UYUŞTURUCUYLA ETKİN MÜCADELE

Uyuşturucu ile aktif bir şekilde mücadele edeceklerini belirten Başkan Adayı Örki,"Ülkücü gençlik kendisini Türk-İslam ahlakıyla yetiştiren, kökü mazide gözü atide olan bir gençlik yapılanmasıdır. Gerçekleştirmiş olduğunuz bu kutlu yürüyüş özellikle gençlerimizin geleceğe kendini hazırlamaları, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve birey olarak kendilerini eğitmelerine büyük katkı sağlıyor. Şu an günümüzde birçok ülke maalesef uyuşturucu nedeniyle gençlerini kaybetmiş durumda. Biz de gençlerimizin bu bataklığa sürüklenmesine, evlatlarımızın yok olmasına izin vermeyeceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak İl Sağlık Müdürlüğümüz ve sizler gibi aktif sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içinde uyuşturucu ile etkin mücadele edeceğiz. Gerek yapacak olduğumuz faaliyetlere, gerekse rehabilitasyon çalışmalarımızla gençlerimizin topluma kazandırılmasını sağlayacağız. Bunu da kalbi vatan ve bayrak sevdasıyla atan siz gençlerimizle başaracağız." dedi.