Denizli’de yaşayan Şevki Balım, Arif Yalınkaya İlkokulu ve Sevil Kaynak Ortaokulunda 22 yıldır öğrencilere ücretsiz masa tenisi eğitimi veriyor. Bugüne kadar 2 bin 500’den fazla sporcu yetiştiren Balım’ın öğrencileri masa tenisi takımlarında ve milli takımlarda ülkemizi temsil ediyor. Balım’ın öğrencileri son olarak Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada il birincisi olmayı başardı.

Denizli’de masa tenisi antrenörü Şevki Balım, 22 yılda 2 bin 500’dan fazla masa tenisi sporcusu yetiştirdi. İlk ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz kur veren Balım’ın öğrencileri Cumhuriyet Kupasında rakiplerini yenerek il birincisi oldu.

“ÜCRET ALMADAN DERS VERİYORUM”

Ücret almadan öğrencilere ders verdiğini ifade eden Balım, “ Dünya standartlarında kurallar neyse öyle eğitim veriyorum. Defalarca Denizli’de birinci oldum. Ayrıca Türkiye liglerinde de oynuyorum.  2 bin 500 civarında öğrenciyi yetiştirip Türkiye’nin farklı üniversitelerine gönderdik. Hepsi mühendis doktor, öğretmen, avukat, kaymakam, olarak hayatlarına devam ediyorlar. Kimileri antrenörlük yapıyor, bazıları da profesyonel sporcu olarak Türkiye liglerinde oynuyor” ifadelerini kullandı.