Horozkentspor’un başarılı file bekçisi Sudenur Sözüdoğru, Galatasaray yolunda… Galatasaray’dan gelen teklife Horozkentspor Kulübü yöneticileri ve teknik heyetin de olumlu baktığı öğrenilen transfer konusunda açıklamalarda bulunan Milli Kaleci Sudenur Sözüdoğru, yaklaşık sekiz yıldır formasını giydiği Horozkentspor’da çok güzel anıları olduğunu, kendisi için iyi bir aile ortamı olduğunu dile getirerek, “Futbola Horozkentspor’da başladım. Yetişmemede emeği geçen antrenörlerime, başkanlarıma yöneticilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli’nin 2. Ligdeki temsilcisi Horozkentspor forması giyen milli kaleci Sudenur Sözüdoğru, Galatasaray’a transfer oluyor.

"DENİZLİ'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM"

Transfer konusunda yaklaşık bir hafta önce görüşmelerin başladığını belirten milli kaleci, “Her iki kulüpte anlaştı. İnşallah hayırlısı olur. Transfer konusunda destek olan herkese teşekkür ediyorum. Taraftarı olduğum bir takımın formasını giymek çok gurur verici bir durum. Transferim kesinleşir ve gidersem amacım çok çalışarak başarılı olmak ve Denizli’yi ve Horozkentspor’u en iyi şekilde temsil etmek olacak” ifadelerini kullandı.