Olimpik ve Paralimpik Oyunlar tarihinde Türkiye’nin altın madalya kazanan tek takımı olan Goalball Kadın Milli takımı yeni bir macera için Portekiz’e uçtu. Dünya Şampiyonası öncesi kadın ve erkek Milli Takımını Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, kaldıkları otelde ziyaret etti. Sporcularla akşam yemeğinde bir araya gelen Kocakaya, Millilerimize başarı dileklerini ilettikten sonra Türk Goalball milli takımlarının ülkemizi başarıya alıştırdığını ve bundan dolayı beklentinin yüksek olduğunu, takımlarımızın mutlaka kupa ile döneceklerine inandığını kaydetti.

Denizli'nin Melekleri Horozkentspor’dan Üzen Haber Denizli'nin Melekleri Horozkentspor’dan Üzen Haber

Paralimpik Oyunlarda iki kez altın madalya kazanarak tarihe geçen Kadın Goalbaall Milli Takımımız Dünya Şampiyonası için Portekiz’e uçtu. Milli Takımın Denizlili yıldızları Şeyda Nur Kaplan ve Berfin Altan şampiyona öncesi duygularını paylaştı.

ŞEYDA NUR VE BERFİN KENDİNDEN EMİN

Milli Takımın Denizlili yıldızları Şeyda Nur Kaplan ve Berfin Altan ve Antrenör Hüseyin Atmaca, Milli takım kampı öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından uğurlandı. Kazanılan her başarının yeni başarılara açılan bir kapı olduğunu söyleyen İl Müdürü İlman, sporcuların ayyıldızlı formayla ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını kaydetti. Şampiyona öncesi röportaj veren sporcular duygularını paylaştı. Sporcu kimliğinin kendilerine çok şey kattığını ifade eden sporcular, hedeflerinin Dünya Şampiyonasından altın madalya ile dönmek olduğunu söyledi.