Denizlispor Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde çıktığı 3 maçta 9 puan toplayarak çıkış yakaladı. Düştü gözüyle bakılan yeşil-siyahlıların yükselişi camiada sevinç yaratırken, Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında sahasında Cumartesi günü saat 13.00'te Manisaspor'u ağırlayacak Denizlispor'a sosyal medyadan da destekler çığ gibi büyüyor.

Kentteki çeşitli ilçe belediyeleri, STK’lar, spor kulüpleri ve sosyal medya grupları, hesaplarından takipçilerini Denizlispor'a destek olmaya davet ediyor. Sarayköy Belediyesi, ilçedeki vatandaşların Perşembe gününe kadar passolig işlemlerini ücretsiz olarak üstlenirken, Çal'dan maça ücretsiz otobüs kaldırılacağı belirtildi.

Yeşil-cephe taraftar grubu, sosyal medya hesabından verilen destekten dolayı teşekkür mesajı yayınladı. Açılamada, "Çal, Sarayköy, Gurbetçi Gençler, Afyok, Tavas, Karakova, Akhan, Serinhisar, Acıpayam, Çameli, Kale, Üniversiteli Ankaragüçlüler, Nikferspor, Kızılcabölük, Çardak, Fatih, Bekilli, Üni Nalçacılar, Lise Cephesi, Kelekçi, Aydoğdu Mahallesi, Karahisar gerekli açıklamaları yaptı, her birinin yüreğine sağlık" denildi.

Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ise, "Taraftarlarımızın öncülük ettiği ve çok böyük önem arz eden Manisaspor maçına ilçe, belde, kasaba, köylerde örgütlenerek takımı desteklemek için birlik olmaları gelecek açısından müthiş bir çıkış. Birlik beraberliğimizin ilk adımı olur. Taraftarlarımızın bu gayreti bu azimleri bize de ayrı bir heyecan veriyor. Teşekkürler koca yürekli yeşil siyah sevdalıları" diye ifade etti.