Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında Denizlispor, Adanaspor’a konuk oldu. Müsabaka Yeni Adana Stadyumu'nda saat 20:00’de başladı. Ev sahibi Adanaspor sahaya Hasan Hüseyin Akınay, Ferhat Katipoğlu, Yiğithan Güveli, Hüseyin Öztürk, Emre Kaplan, Benasser, Hakkı Türker, Ferreira, Sacko, Tetteh, Iseka ilk 11’i ile çıktı. Konuk ekip Denizlispor ise Hüseyin Altıntaş, Hakan Çinemre, Ömer Şişmanoğlu, Özer Özdemir, Oğuz Yılmaz, Mayi, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Muhammed Gönülaçar, Mustafa Çeçenoğlu, Djedje 11 ile başladı.

Denizlispor, deplasmanda Adanaspor’u 3-2 mağlup etti. Yeşil siyahlılar bu skorla üst üste 2. galibiyetini elde etti ve puanını 12’ye yükseltti.

275 Genç Basketçi Yarışacak 275 Genç Basketçi Yarışacak

HOROZ GOLÜ ERKEN BULDU

Maça hızlı başlayan konuk ekip Denizlispor, 3. dakikada Oğuz Yılmaz’la 1-0 öne geçti. 17. dakikada Ömer Şişmanoğlu skoru 2-0’a getirdi. Golden 2 dakika sonra Adanaspor’da Hakkı Türker farkı 1’e indiren isim oldu. Dakikalar 37’yi gösterdiğinde Sacko’nun golüyle ev sahibi ekip eşitliği sağladı ve skor 2-2’ye geldi. Adanaspor’un beraberliği getiren golünden 1 dakika sonra Denizlispor’ da Mayi sahneye çıktı ve skoru 3-2’ye getiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Denizlispor, deplasmanda Adanaspor’u 3-2 mağlup etti. Yeşil siyahlılar bu skorla üst üste 2. galibiyetini elde etti ve puanını 12’ye yükseltti.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Müsabakanın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı. Nefes kesen maçta konuk ekip Denizlispor, 3-2’lik skorla 3 puanı hanesine yazdırdı. Adanaspor bu sezon evinde ilk kez yenildi. Denizlispor ise deplasmanda ilk kez kazandı ve üst üste ikinci maçtan da 3 puanla ayrıldı, puanını 12’ye yükseltti. Adanaspor ise 18 puanda kaldı. Yeşil-siyahlılar gelecek hafta sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek.