Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan öncülüğünde Polisevi’nde düzenlenen Denizlispor'a destek toplantısında sanayici ve işadamları bir araya geldi.

Dün akşam düzenlenen toplantıda konuşan Vali Karahan, “ Bu sene çok farklı bir Denizlispor izlemekteyiz. Şehir olarak da bu takımın etrafında birleşmek zorundayız. Ortada bir yük var ve bu yükü paylaşmak zorundayız. Bu nedenle işadamlarımızın da üzerine düşeni yapacağından hiç şüphemiz yoktur" dedi.

Süper lige en çok yaklaşılan sezonun bu sezon olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yıllarca çok emek verdik ama süper lige bu kadar yaklaşmamıştık. Bu sene takımımız güzel bir ivme yakaladı. Bu başarıyı sürdürerek süper lige çıkmalı ve bunca yıl verdiğimizin emeklerin karşılığını alma zamanı geldi. Bu başarının da bir maliyeti var. Ortada bir yük var ve bu yükü hep beraber kaldırırsak daha kolay olacaktır. Takıma olan inancımız tamdır” diye konuştu.

Toplantıda konuşma yapan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Öncelikle bu toplantıya öncülük eden Valimiz Sn. Hasan Karahan’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli sanayici ve işadamlarını yanımızda görmek bizleri son derece mutlu etti. Daha bilinçli, daha sağlam, daha planlı adımlar atmaya devam edeceğiz. O sene bu sene olması için tüm çalışmaları yapacağız” dedi.