Denizlispor Kulübüne bağışlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Denizlispor Başkanı Çetin'in görüşerek kulübe topladığı toplam 100 bin TL'lik bağışların ardından kulübümüze yapılan toplam bağış miktarı açıklandı.

TOPLAM BAĞIŞ MİKTARI 1 MİLYON 250 BİN TL

Başkanı Çetin göreve geldikleri andan itibaren yönetim kurulu olarak kulübe gelir getirecek projeler üzerine yoğunlaştıklarını belirterek, "Bizler ürettiğimiz projeler ile bu kulübün mali yükünü hafifletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bir yandan bu projelere çalışırken bir yandan ben ve arkadaşlarım bağış toplamak için canla başla çalışıyoruz. 28 Eylül tarihinden bu yana topladığımız bağış miktarı 1 milyon 250 bin TL ve bu çok güzel bir rakam. Denizli halkının bize destek olacağına inanıyorduk. Sezon sonuna kadar hedefimiz olan en az 5 milyon TL bağış toplayarak kulübümüzün mali yükünü hafifletmek istiyoruz. Denizli halkı, esnafı ve işadamı takımına sahip çıktı. Tüm Denizli halkına, esnafına, işadamlarına ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Denizlispor hakettiği yere geri dönecek"

Düzenlediği bağış kampanyası ile kulübüze bağışlar toplamaya devam eden Başkan Yardımcısı Yasin Özpek kulübe bağışta bulunan firmaları açıkladı. Özpek, “Takımımızın iyi gidişi tüm şehri uyandırdı. Artık Denizli Denizlispor'u süper ligde görmek istiyor. Bu yüzden herkes elini taşın altına sokarak irili ufaklı kulübümüze desteklerde bulunuyor. Artık Denizlispor hakettiği yere geri dönecek. Ben tüm bağışta bulunan firmalara ve şahıslara yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yasin Özpek’in bağış topladığı kişi ve firmalar ise şu şekilde:

Bez Tekstil

Yılmaz Ticaret

Altıntop Kuruyemiş

İDO Otomotiv Turizm

Şahin Tepesi Restaurant

Yüksel Gıda

Bağlı Kokoreç