Denizlispor’da Eylül ayında yapılan Olağanüstü Genel Kurul’un ardından 31 Ekim’de başkanlığı Mustafa Üstek’ten devralan Ali Çetin, kendi yönetimini oluşturma adına 3 ay içerisinde ikinci kez kongreye gitti. Denizli Atatürk Stadyumu Basın Toplantı Salonunda yapılan son 3 kongrenin ardından daha geniş katılımlı olması planlanan Olağanüstü Genel Kurul, Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda yapıldı. Toplantıda mevcut yönetimin yanı sıra eski yöneticiler, kulüp delegeleri ve taraftarlar katıldı. 382 üyenin katıldığı toplantıda konuşan Çetin, daha güçlü bir yönetimle yola çıkmak için kongreye gitme kararı aldıklarını söyledi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Şampiyonluk için iddialı olduklarını aktaran Çetin, “Kongremizi Denizlispor’un geleceği için aldık. 3 ayda bir kongre yapılmasın istiyoruz. 3 yılda bir yapılsın diye yemi yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Denizlispor’un başarısı için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Gel şeffaflık diyoruz. Eski ve yemi yönetimin tek hedefi şampiyonluk. Bir çok işe imza attık şehirde bunun farkında. Öyle olduğu için biletlerde bitiyor. İnşallah o sene bu sene olacak. Kongremiz hayırlı olsun”

YÖNETİMDE 3 YENİ İSİM

Denizlispor'da yeni dönemde 3 yeni değişim yaşandı. Uzun süredir görevde olan Mehmet Uz, Necip İrdem'in yer almadığı listede son dönemde reklam ve tanıtımdan sorumlu asbaşkanlık görevi yürüten Mustafa Demirkollu da yeni listede yer almadı. Yeni listenin yeni isimleri ise Dr. Salih Özcan, Kaan Şanlıkan ve Can Cesur oldu. Denizlispor'da yeni dönemde yer alan isimler şu şekilde oluştu: Ali Çetin, Taner Atilla, Engin Şahin, Ali Fırat, Nevzat Yakı, Hasan Önder, Mahmut Akarsu, Uğur Coşkun, Fikret Onur, Muhammet Üstek, Yasin Özpek, Dr. Salih Özcan, Kaan Çalışka, Can Cesur, İsmail Bay.