ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları'nın daveti üzerine okula ziyarette bulunan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Asbaşkanı Mahmut Akarsu, Sportif Direktörü Veli Acar ve futbolcular Asil Kaan Güler, Ismail Aissati, Recep Niyaz, Mehmet Akyüz ile Alperen Babacan, öğrenciler ile buluşarak onların sorularını yanıtladı.

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Atilla, "Sizlerin ilgisi ve sevgisi bizleri çok mutlu ediyor. Bu yaşlarda şehrinizin takımını desteklemeniz gurur verici bir olay. Bizler daha önceki senelerde taraftarımızı stadımıza çekmekte zorlanıyorduk. Başarıyı bahane ederek stadyuma gelmeyen taraftarlarımız vardı. Bu sene yeniden yapılanarak Denizlispor yavaş yavaş hak ettiği yerlere geliyor. Şimdi stadyumu doldurma zamanı sizleri ve tüm Denizli halkını Giresun maçına davet ediyorum. İlginizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öğrenciler ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Akarsu, "Bizler genç nesillerin Denizlispor'u sahiplenmesi adına sürekli projeler gerçekleştirip, okul ziyaretlerinde bulunuyoruz. Geleceğin futbolcuları, doktorları, mühendisleri ve Denizlispor taraftarları sizlerin arasından çıkacak. Şehrimizin takımına sahip çıktığınız için ve bizleri burada ağırladığınız için teşekkür ederiz. İlginiz bizleri umutlandırdı. Bizlerde sizi stadyumda görmek sizleri orada ağırlamak isteriz. Süper lig yolunda desteğinize ihtiyacımız var" diye ifade etti. Panelin tamamlanmasının ardından salona inen öğrenciler, yöneticilerimiz ve futbolcularımızdan imza alarak fotoğraf çektirdi.