Denizlispor yönetimi, bugün Haluk Ulusoy Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Yeşil-siyahlı kurmaylar eksiksiz katıldı.

Üstek Görevi Bıraktı 

Toplantıda görevi bıraktığını açıklayan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, "Kongre kararı alınırken iki sorun vardı. Birincisi maddi problemler, ikinci sağlık problemimdi. Parasal sorunu çözdük. Sonra tedavime başladım. Basit bir rahatsızlık değilmiş hastalığım. Geçen hafta yetkiyi Başkan Yardımcısı Ali Çetin'e bıraktım. Gözüm arkada kalmadı. Tedavim uzayacağı için vekaleti asaleter çevirelim dedik, bayrağı sen taşı dedik. O da kabul etti. Şimdi ben bırakıyorum. Yönetimimiz de Ali Çetin'i seçiyor. O da bu bayrağı en yukarı taşımak için çalışacaktır"dedi.

"BU SENE BU TAKIM ŞAMPİYON"
Denizlispor'da başkanlığı devralan yeni Başkan Ali Çetin, bırakma kararı alan Üstek'e hizmetleri için teşekkür edip elini öptü. Eski Başkan Üstek'e çiçek takdim eden Çetin, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bu sene o sene. Bu yıl bu takım şampiyon. Bu bayrağı en yukarı taşımak için uğraşacağız. Mustafa Üstek'in hakkı parayla pulla ödenmez. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.