Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9. haftada göreve başladığında "O sene bu sene" sloganıyla yola çıktıklarını ve Allah'ın nasip etmesiyle Süper Lig'e çıktıklarını ifade etti. Süper Lig'deki hedeflerini yüksek tutacaklarını ve aynı sloganla başarıya ulaşmaya çalışacaklarını dile getiren Çetin, takıma destek olan şehre teşekkür etti.

"YÜCEL HOCAMIZLA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Teknik direktör Yücel İldiz ile devam etme kararı almak istediklerini anlatan Ali Çetin, "Yönetim kurulumla görüşeceğiz. Ama benim fikrimi sorarsanız, ben Yücel hocamızla devam etmeyi düşünüyorum. Yolda adam değişmememiz lazım. Yücel hocamızdan hiç şikayetimiz yok. Biz görevimizi yaptığımız sürece futbolcular ve teknik yönetim zaten görevini yapıyor. Önemli olan bizim görevimizi yapıp insanlara olan borcumuzu ve sorumluluğumuzu bilmemiz. Bu kulüp küllerinden doğdu. 8 aydan beri 1 kuruş gelirsiz kulübe çok ciddi paralar harcadık. Bu paraları da iş dünyasından ve diğer oluşturulan farklı projelerden kazandık. Kazandıklarımızı futbolcularımıza verdik, masraflarımızı öyle çıkardık ve şampiyon olduk. İnşallah bu hafta şampiyon olacağız. Ama bir üst ligi garantiledik. Süper Lig'deki hedefimiz ilk 5'te oynamak” dedi.

Çetin, kamuoyundaki yönetimin değişeceği söylentilerinin doğru olmadığını, kaptanın geminin başında bulunduğunu kaydetti. (AA)