Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak için Spor Genel Müdürlüğü tarafından 5 yıldır başarıyla uygulanan Anadolu Yıldızlar Liginde heyecan hafta sonu Denizli’de yaşanacak. Proje ile sporcular daha fazla maç tecrübesi kazanırken, uzun vadede Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem hedefleniyor.

200 SPORCU YARIŞACAK

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup maçları 23-25 Şubat tarihlerinde yapılacak. Ege grubuna ev sahipliği yapacak Denizli’de kız ve erkeklerde Afyonkarahisar-Aydın-Bilecik-Denizli-Eskişehir-İzmir-Kütahya-Manisa-Muğla-Uşak illerinden 10 takım toplamda 200 sporcuyla mücadele edecek.

“ANADOLU’NUN YILDIZ ADAYLARINI AĞIRLAYACAĞIZ”

Organizasyona ev sahipliği yapacak Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 2017-2018 Analig sezonunun başarıyla uygulandığını, hafta sonu taekwondo branşında yıldız adaylarını Denizli’de ağırlayacaklarını söyledi. Yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve genç sporcuların maç tecrübesi kazanması adına organizasyonunun önemine değinen İbanoğlu, tüm sporculara başarılar diledi.