Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Ligi’nde yer alan ve Denizli şampiyonu Tutku Gençlik ve Spor Kulübü, başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli grubundan namaglûp birinci olarak Kütahya’da gerçekleştirilen final müsabakalarından da namaglup dönen Tutku Gençlik ve Spor Kulübü, Denizli’yi Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Ligi’nde temsil edecek. Denizlili kadın voleybol takımı finallerde, Denizli Damlaspor'u 3-1, Uşak Gençlik Merkezi'ni 3-1 ve Afyon Emirdağ Belediyesi'ni 3-2 yenerek başarı gösterdi.

Denizli grubundan namağlup birinci olarak Kütahya’daki finallerde mücadele eden Tutku Gençlik ve Spor Kulübü, tüm maçlarını kazanarak Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Baş Antrenör Hüseyin Konuk, “Büyük bir özveri sonucunda çıkan bu başarının mimarı sporcularımızdır. İlimizi Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

“BAŞARININ MİMARI SPORCULARIMIZDIR”

Denizli’yi her zaman en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen Tutku Gençlik ve Spor Kulübü Baş Antrenör Hüseyin Konuk, “Altyapı müsabakalarının bitişiyle başlattığımız çalışmalarımızla 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde hem gelişim gösterip hem de bu kısa sürede takım olabilen sporcularımızı ayrı ayrı kutluyorum. Büyük bir özveri sonucunda çıkan bu başarının mimarı sporcularımızdır. İşinden, eğlencesinden feragat edip antrenmanlara katılarak bu başarının gelmesinde sporcularımız çok büyük rol sahibi. Çok çalıştık, çok uğraştık ve başardık. Kendi kısıtlı imkânlarımız ile başarıya ulaştığımız bu turnuva bizim için çok büyük önem ifade etmektedir. Destek bulabilmemiz durumunda ilimizi Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.liginde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Son olarak tüm teknik ekibim ve sporcuları tebrik ediyorum. Bu başarı hepimizin” dedi.

“ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANDIRDIK”

Bu başarının, güzel günlerin habercisi olduğunu belirten Yardımcı antrenör Bayram Söyleyici, “Hırsla azimle son topa kadar mücadele eden oyuncularımızı kutluyorum. İlk antrenmandan itibaren bir aile olma başarısı gösteren takımımız bunun meyvesini şampiyonlukla taçlandırdı. Her zaman bize inanan güvenen ailelere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu şampiyonluk yarınların habercisi güzel bir başlangıç oldu. Elimizden geldiği kadar bu samimi ortamı bozmadan teknik ekibimizle omuz omuza verip kimseden bir beklenti içine girmeden daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Her şey tutkuyla güzel” diye konuştu.

Merkezefendi Basket Seyircisinin Yüzünü Güldürdü Merkezefendi Basket Seyircisinin Yüzünü Güldürdü

Denizli grubundan namağlup birinci olarak Kütahya’daki finallerde mücadele eden Tutku Gençlik ve Spor Kulübü, tüm maçlarını kazanarak Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Baş Antrenör Hüseyin Konuk, “Büyük bir özveri sonucunda çıkan bu başarının mimarı sporcularımızdır. İlimizi Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kısa sürede aile olma başarısını gösterdiklerini ifade eden Yardımcı antrenör İzzet Şener Kara, “Öncelikle bu mücadelede ter döken son topa kadar savaşan Denizli'mizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Kısa bir süreçte toplanıp aile olma başarısını gösterip bir çok fedakarlıklar ve emek ile takımımız ilk etap ve final etabında namaglup şampiyon olma başarısı göstermiştir. TVF Kadınlar 2. Lige katılma hakkı kazanan takımımız ile Denizli'yi en iyi şekilde temsil edebilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“TAKIMIN KAPTANI OLMAK BENİM İÇİN GURUR VERİCİ”

Daha güzel işler yapacaklarının sinyalini veren Takım Kaptanı Emine Büşra Yılmaz ise, “Yaklaşık 176 takım arasından 2. lige yükselme başarısı gösteren 8 takımdan birisi olan Tutku Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını ve teknik ekibi kutluyorum. Bu takımın kaptanı olmak benim için gurur vericiydi. Sahaya çıktığımızda tüm zorluklara rağmen takım ruhuyla oynadık ve bu başarıyı gerçekten istediğimizi herkese gösterdik. Denizli'yi en iyi şekilde temsil edip 2. Lige çıktık. Denizli'de voleybolu ve sporu geliştirmeye katkı sunduğumuzu düşünüyorum. Çünkü Denizlili küçük kız çocuklarının sporla büyümesi, onların gelecekte güçlü kadınlar olarak yetişmelerine destek sağlayacak. Bu sebeple sahada onlara örnek olduğumuz bilinciyle oynamaya çalıştık. Umarım seneye 2. Lig’de Denizli adına daha güzel işler yapacağız” diye konuştu.