Denizlispor yönetimi Haluk Ulusoy Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ve yöneticilerden Mustafa Demirkollu ve Engin Şahin katıldı. Başkan Mustafa Üstek, teknik direktör Osman Özköylü ile yolları ayırmak için geç kaldıklarını belirtti. Yeni teknik direktör için arayışlarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Üstek, " 3-0 kaybedilen Ümraniyespor maçının sonucu ne olursa olsun hocayı gönderecektik. Takım üzerinde etkisi olmasın diye maç sonunu bekledik. Yaptığımız görüşmelerde teknik direktör Özköylü bizden tazminat istemedi. Bugün 265 bin lirasını peşin ödeyip fesih için imzayı artırdık. Toplam 440 bin liraya 3 ay maça çıktı. Yeni hoca için görüşmeleri sürüyor. Yetkiyi Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat'a verdik. Denizlispor'a gelmek isteyen onlarca hoca var. Takıma da yarın 1.5 milyon liralık bir ödeme yapacağız" dedi.

"HOCANIN GİTMESİNDEN FUTBOLCULAR MUTLU"

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla basın toplantısında yaptığı konuşmada, teknik direktör Osman Özköylü'nün camiaya yönelik açıklamalarının hoş olmadığını söyledi. Atilla, "Osman Özköylü son ödemelerle birlikte İlk 8 haftada alacağının 3'te birini almış olacaktı. Geride 26 hafta var. Bu neyin para hırsı... Hangi takım parasını günü gününe ödeyebiliyor. ' Karga mı besliyoruz' açıklamasını yaptığı gün sözleşmesini feshetmeliydik, orada hata yaptık. Böyle bir açıklama olamaz. Alacak istemenin bir üslubu olur. Yeni yönetim daha yeni gelmiş yeni bir ödeme planı sunduk. Evet bir sorun var ama büyütüldüğü kadar değil. Bu takımın arkasında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol var. Ekonomik olarak bir sıkıntımız var ama birçok kulüpten de iyi durumdayız ve iyi ödeme yaptık. Futbolcularla da görüşmeler yaptık. 10 tane futbolcuyla görüştüysek 8'i Osman Özköylü'nün gitmesinden mutlu" diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK İÇİN LİSTE KALABALIK

Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ise kulübe uzun yıllar hizmet edecek bir teknik adamı kadroya dahil etmek istediklerini belirterek, "Osman hocadan boşalan teknik direktörlük görevi için listemizde isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Geniş bir yelpazemiz var. Kulübe fayda sağlayacak ve uzun müddet çalışacak bir isim üzerinde duruyoruz. Şuan bir isim vermem mümkün değil ama en yakın zamanda yeni hocamızı aramıza katmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.