Tavas’ın Pınarlık Mahallesinde saat 17:00 sularında başlayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yoğun rüzgar nedeniyle alevler Tavas kent merkezi ve Kızılcabölük Mahallesi’ni tehdit ederken;  2 helikopter yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor. Mahalle sakinleri ise traktörlerle ihtiyaç malzemelerini taşırken, arazinin sarp ve engebeli olması çalışmaları aksatıyor.  Ayrıca Tavas ve yakın çevredeki ilçe ve mahallelerden gıda malzemeleri de yangın bölgesine ulaştırılmaya çalışılıyor.

Denizli’nin Tavas İlçesine bağlı Pınarlık Mahallesi’nde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. 3 saattir yoğun çalışma yapılan bölgede rüzgarın etkili olması nedeniyle görevliler zor anlar yaşıyor.

AZERBAYCAN EKİPLERİ DENİZLİ’YE GELİYOR

Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler ve vatandaşların yoğun çabası ise devam ediyor. Ayrıca kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen destek ekipleri de Denizli’ye doğru yola çıktı. Ayrıca Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay ekipleri de yangına destek veriyor.