İngiliz oyuncu Maggie Wilson, Beyaz Cennet Pamukkale’deydi. Pamukkale'de suya girerek beyaz travertenler üzerinde poz veren Wilson, şifalı sularına kendini bırakıp keyif yaptı. Wilson, Pamukkale’den fotoğraf paylaşarak, “Hayat şu anda sürücüde! Çok sayıda projeye var ve iş gezisi. Her zaman tatildeymişim gibi görünebilir ama çoğu iş gezisi. Sadece bir kez yaşıyorsun, alabildiğin kadar en yüksek seviyeye çıkar. Her seferinde biraz hava almayı unutma!” notunu ekledi.

MAGGİE WİLSON KİMDİR?

Maggie Wilson Bacolod şehrinde doğdu ve Suudi Arabistan Cidde'de büyüdü. Wilson, Al Hekma Uluslararası Okulu ve ardından SoFA Tasarım Enstitüsü, İç Tasarım Fakültesi'ne girdi. 2004 yılında Manila, Filipinler'e taşınmadan önce başarılı bir yüzücüydü.

KARİYER

Wilson’ın ilk televizyon programı GMA Network 7’nin Kakabakaba Adventure (2004) filminde yer aldı ve şov 2005’te sona erene kadar düzenli bir oyuncu oldu. 2003 - 2011’de Wilson, birkaç dizi ve Soap Opera’da rol aldı. Hep Birlikte Şimdi (2004), Encantadia (2005), Darna (2005), Asya Hazineleri (2007) ve Joaquin Bordado (2008) 'deki destekleyici rollerle. Langang'daki (2005) Saang Sulok'un (2005) ana kadrosunun bir parçası olarak En İyi TV Kötüsü, Veli Koruyucum Abby (2006), Darna (2009) ve Güzellik Kraliçesi (2010) olarak seçildi. Wilson ayrıca Tayvan Turizm Kurulu, Tezgah, Globe Telecom, Greenwich, Creamsilk, Tresemme, Antica Murrina, Happy Skin & Traveloka ve Luminisce Skin için birkaç reklam ve reklam filminde yer aldı.

2006'da, MTV (Filipinler) Wilson’ı VJ’lerin (Video Jockey) listesinin bir parçası olarak başlattı. Gösteriye ev sahipliği yaptığı MTV Time Out, Rihanna, Chris Brown ve Christina Aguilera'nın da yer aldığı konserlerden birkaçı. Incubus, Fall Out Boy, Basit Plan, Harry Connick Jr. ve daha birçok kişi ile röportaj yaptı. 2010 yılına kadar bir VJ idi. 2007'de Wilson, Binibining Pilipinas World (Miss World Philippines) kazandı.

Wilson, Candy, Chalk, Manual, FHM, UNO, Metro Topluluğu, Northern Living, Enclaves ve Lifestyle Asia gibi birçok derginin kapağında yer aldı. Wilson, 2016 yılında Parul Shah ile The Amazing Race Asia'nın beşinci sezonunu kazandı. Mart 2017'de Wilson, TV5'teki Filipinler'deki Next Top Model döngüsü 3'ün ana sunucusu olarak seçildi. Wilson, 2017 yılının Kasım ayında, Antarktika'da bir Maratonu tamamlayan ilk Filipinli kadın olduğunda tarih yazdı.