İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermesi amacıyla önceki yıllarda da ambulans ve çeşitli sağlık cihazları bağışlayan iş adamı Tan'ın, yeni ambulans ve yoğun bakım monitörü bağışı dolayısıyla fabrikada tören düzenlendi. Denizli Valisi Hasan Karahan, törende yaptığı konuşmada, Denizli'nin hayırseverlikte yarışan bir şehir olduğunu belirterek, eğitim alanındaki bu yarışın sağlıkta da görülmeye başladığını ifade etti. Bu eserlerin kalıcı bir hayır olduğunu dile getiren Karahan, şöyle konuştu: "Sağlık alanında da ihtiyaç olan noktalarda yapılacak bu desteklerin büyük bir boşluğu dolduracağı düşüncesindeyiz. İl Sağlık Müdürlüğümüzün de gayreti ve takibiyle güzel neticeler alıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Tan ailesi bize bu konuda öncülük etti. Bu örnek desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıkta tabii çok güzel işlerimiz var çok güzel gelişmeler var ama mutlaka eksik kaldığımız noktalar oluyor. Hayırseverlerimiz her konuda olduğu gibi bu noktalarda da bizlere destek oluyorlar. Onun için tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Şimdiden hayırlı olsun."

“ALLAH KAZASIZ BELASIZ HİZMET VERMEYİ NASİP ETSİN”

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk de sağlığa yaptıkları bağışlardan dolayı hayırsever iş adamı İbrahim Tan'a teşekkür ederek, "Tan, sağlığın en önemli bağışçısı oldu ve iki yılda müdürlüğümüze ikinci ambulans bağışını yaptı. Daha önce 2015'te Denizli Devlet Hastanesine 10 kuvöz, 2017'de bir ambulans, bu yıl da Servergazi Devlet Hastanesine 4 solunum cihazı bağışında bulunmuşlardı. Bugün de Denizli Devlet Hastanesi̇ çocuk yoğun bakımına 6 monitör, 1 merkezi monitör ve tam donanımlı ambulans bağışında bulundu. İnşallah Allah kazasız belasız hizmet vermeyi nasip etsin. En önemli ihtiyaçlarımızdan biri de mobil kanser TIR’ı. İnşallah bağışçılarımızın desteği ile onu da ilimize kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Hayırsever iş adamı Tan da kazandıklarının bir miktarı ile devlete destek olmaya gayret ettiklerine işaret ederek, "Her yıl sağlık hizmetlerine bu tür destekleri vermeye devam edeceğiz. Bugün yoğun bakım ünitesine cihazlar ve bir ambulans alındı. Önümüzdeki sene eksiklik hissedilen noktalara daha fazla cihaz almaya gayret edeceğiz. Sağlık hizmetine ihtiyacı olan birinin tedavisi için bu makineler ihtiyaçsa biz de almalıyız diye düşünüyorum. Kardeşim ve oğullarım ile bu desteklerimiz devam edecek” dedi.

Tan ailesinin ikinci ambulans bağışı ile İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki ambulans sayısının 109'a ulaştığı bildirildi.