Denizli’de dünya evine giren Murat ve Naz Kozcuoğlu, tanıştıkları minibüsü gelin arabası yaptı. Denizli’de şehir içi minibüs hattında şoför olarak çalışan Murat Kozcuoğlu, kullandığı araçta yaklaşık bir yıl boyunca yolculuk yapan Naz Kozcuoğlu tanıştığını belirterek minibüsü gelin arabası olarak süsleyip getirerek eşine sürpriz yaptı.

Denizli’de şehir içi minibüs hattında şoför olarak çalışan Murat Kozcuoğlu, kullandığı minibüste yaklaşık yolculuk yapan Naz Kozcuoğlu bir yıl önce ile tanıştı. Her gün aynı araçta yolculuk yapan ikili zamanla birbirlerini tanıma fırsatı bulup evlenmeye karar verdi. Eşiyle bir yıl boyunca aynı minibüste seyahat ettiklerini söyleyen Murat Kozcuoğlu, "Çalıştığım minibüs hattını yaklaşık bir yıldır kullanan eşim Naz ile her gün gidip gelirken tanıştık. Aynı dolmuşta bir sene seyahat edince zamanla muhabbetimiz de arttı. Bir yılın ardından da evlenmeye karar verdik. Eşime gelin arabası olarak tanıştığımız dolmuşu yaptım. Eşim buna çok sevindi, gözlerine inanamadı ve hiç böyle bir sürpriz beklemediğini söyledi" diye ifade etti.


Gelin Naz Kozcuoğlu ise, "İlk tanışmamış eşimin kullandığı dolmuşta oldu. Genelde evden işe gitmek için evden çıktığım zaman evimizin önünden geçen tiyatro dolmuşuna biniyorum. Seyahat ettiğim tiyatro dolmuşunda defalarca yolculuk yapa yapa eşim Murat Kozcuoğlu ile tanıştım. Git gide birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. Yaklaşık 1 senenin ardından eşim ile evlilik düşündük ve bu evliliği gerçekleştirmeye karar verdik” dedi.

Naz Kozcuoğlu, gelin aracı beklerken önüne 1 yıldır tanıştıkları ve eve gelip giderken bindiği dolmuşu görünce çok mutlu olduğunu dile getirdi. Gelin arabası gibi süslenen dolmuş, konvoy eşliğinde gelin evine gitti. Daha sonra buradan gelini alan damat ve yakınları, gelin arabası olarak kullandıkları dolmuşla konvoy halinde düğün salonuna gitti.