AYDIN (ZEYBEK HABER) - Didim’de yaptıkları son projede birçok ünlü isim de ev sahibi olmak için tercihlerini Necdet Yapı’dan yana kullandı.Sadece Didim’de değil Avrupa’da marka olma hedeflerine ulaşan firma, Türk sanat camiasında da kendinden söz ettiriyor.

Başarılı ses sanatçısı Niran Ünsal’ın Didim’den ev aldığını söyleyen Necdet Özer, “Ünlü sanatçılarımızı Didimli yapma yolunda girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda birçok sanatçımızı misafir ettik. İlk olarak  Hande Yener hemen sonrasında İdo Tatlıses, Niran Ünsal, Rap Sanatçısı Velet ve Murat Övüş konuğumuz oldular. Niran Ünsal hanımefendi ve Rap Sanatçısı Velet’e birer daire satarak tapularını kendilerine verdik. Diğer sanatçı dostlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor inşallah onları da Didimli yapacağız” dedi. 

“16 YIL BOYUNCA 342 PROJE’YE İMZA ATTIK”

Modern, konforlu ve yüksek standartlarda konut projeleri üretmek için yola çıktıklarını vurgulayan Necdet Özer, insanların içinde kendini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi. 16 yıldan bu yana profesyonel olarak müteahhitlik yaptığını anlatan Özer, 16 yılda 342 daire yaparak sahiplerine teslim ettiklerini kaydetti.

Avrupa'nın değişik ülkelerindeki gurbetçilerden de projelerine ciddi taleplerin olduğunu vurgulayan Necdet Özer, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, vatandaşların bize duyulan güvenini boşa çıkartmamak için açıklık, şeffaflık ve dürüstlük politikamızdan ödün vermeden, hayatı daha da yaşanabilir kılmanın arayışıyla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.