Denizli Yörükleri Derneği ile Pamukkale Üniversitesi Türk Dünyası Yörük Türkmen Topluluğu (PAÜYÖR), Merkezefendi ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde bulunan Pamukkale Sanayi Sitesindeki 3. Sanayi Camisi'nde cuma namazı sonrası Mehmetçiğe destek için pilav ve ayrandan oluşan kermes düzenledi.

Geliri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışlanmak üzere düzenlenen kermeste vatandaşlar, bağış kutularına gönüllerinden kopan yardımı attı. Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, PAÜYOR'daki gençlerle birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerine maddi ve manevi anlamda destekte bulunmak amacıyla pilav ve ayrandan oluşan kermes düzenlediklerini ifade etti.

Katılım sağlayan herkese teşekkür eden Ceylan, "Türk Silahlı Kuvvetlerine destek konusundaki bu gibi faaliyetler, halkımızın olaya duyarlığını gösteriyor. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Allah tekrar bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın, Afrin'deki ordumuzu muzaffer eylesin, ordumuza başarılar diliyoruz. Sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyoruz" dedi. (AA)