Son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Denizli’nin sağanak ve kar yağışlı havanın etkisi altına girmesiyle düşecek. Meteoroloji’nin verilerine göre Denizli’de Salı günü il genelinde hava çok bulutlu sıcaklıklar ise 2 ile 13 derece arasında olacak.

13 Şubat Çarşamba günü ise Denizli hem sağanak yağış hem de karla karışık yağmurlu bir havanın etkisi altına girecek. Sıcaklıklar 4 ile 12 derece arasında olacak.

14 Şubat Perşembe yani Sevgililer Gününde Denizli’ye kar sürpriz yapacak. Meteoroloji’nin verilerine göre Denizli kent merkezinde yağmur beklenirken yüksek kesimlerde karla karışık yağmur yağacak. Hava sıcaklığı ise 2 ile 10 derece olarak tahmin ediliyor. Acıpayam, Baklan, Bozkurt, Çardak, Çivril, Serinhisar ve Tavas’a karla karışık yağmur yağması beklenirken diğer ilçelerde yağmurlu hava etkili olacak.

KAR ETKİSİNİ ARTIRACAK

15 Şubat Cuma Günü ise Denizli kent merkezinde hava çok bulutlu sıcaklıklar 4 ile 7 derece olarak tahmin ediliyor. Baklan, Bekilli, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Kale, Serinhisar ve Tavas’a kar yağacak. Sıcaklıklar ise -6 ile 5 derece arasında değişecek. Acıpayam, Babadağ, Buldan, Güney, Honaz’da karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Tahmin edilen hava sıcaklığı ise en düşük 2, en yüksek 5 derece olacak. Beyağaç ve Sarayköy ilçelerinde ise yağmurlu hava etkili olacak.