Manuel olarak yatakları ayarlayabileceğiniz ergonomik karyola modelidir. Manuel hasta yatakları, karyola iskeletinin başını, ayağını ve yüksekliğini kaldırmak için el krankları kullanan tıbbi yataklardır. Hasta ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli yatak pozisyonları vardır. Bu yataklar, uygun maliyetli, kaliteli, konforlu ve uzun vadeli bir bakım seçeneği sunar.

Manuel hasta yatakları hastanelerde, hasta bakım evlerinde, huzurevlerinde ya da evlerde kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Meissa, medikal ürünler üretiminde kaliteli hizmet anlayışıyla istek ve siparişlerinizi farklı renk ve çeşit modelleriyle üretimini gerçekleştiriyoruz. Sitemiz üzerinden size özel siparişleriniz hakkında detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

Manuel Hasta Karyolası

Hastalarınıza rahatlık ve konfor sağlamak için üretilen manuel hasta karyola ürünleri yaralıyı rahatça müdahale edebilmek için tasarlanmıştır.

Hijyenik tasarımıyla manuel hasta karyolası üretimi her müşteriye özel tasarımlarıyla sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Sektörün köklü firmalarından olan Meissa, müşterilerine manuel hasta karyolası hizmeti sunuyoruz. Üretimini birinci kalite ürünlerden özenle hazırlanıp sizlere temin ediyoruz. Sizlere sunulan manuel hasta yatak karyolası kliniklerde, hastanelerde ve sağlık merkezlerinde yoğun olarak talep edilmektedir.

Ayakta ya da yatay genel olarak ayarlanabilir yüksekliği ile manuel hasta yatak modelleri anatomik olarak doğru bir uyku yüzeyi sağlayarak kişisel ihtiyaçlarınızı karşılar. Yatağın altındaki el krankları ayarlama için kullanılır. Çekici ağır hizmet yatak uçları, her dekora kusursuz bir şekilde uyum sağlar ve temizlenmesi basittir.

Manuel Hasta Yatağı Fiyatları

Manuel hasta yatağı fiyatları müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına ve modeline göre değişiklik göstermektedir. İhtiyacınıza yönelik manuel hasta yatağı ve daha pek çok medikal ürünlerimizi web sitemizde bulabilirsiniz.

Satın almak istediğiniz ürünlerimizi bizimle iletişime geçip fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.