Denizli’nin Kale ilçesinde kayıp olarak aranan zihinsel engelli çoban, 7 gün sonra ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Yanındaki 2 ekmeği can dostu köpeğiyle paylaşan çobanın, meşe palamudu ve doğadan bulduğu meyvelerle karnını doyurduğu, yağmur suyu birikintilerinden susuzluğunu giderdiği ortaya çıktı.

7 gün sonra sağ olarak bulunan çobanın ekmeğini can dostuyla paylaştığı ve doğadan bulduğu meyvelerle karnını doyurduğu ortaya çıktı

YAŞLI KADIN GÖZYAŞLARINA HÂKİM OLAMADI

7 gün sonra sağ salim bulunan çoban Ali Sarıkavak, kendisine ulaşan jandarma ve AFAD ekipleri tarafından ailesine teslim edildi. Kaç gündür oğlundan gelecek iyi bir haberi bekleyen yaşlı annenin, oğluyla kavuşmasında duygusal anlar yaşadı. Büyük sevinç yaşayan ailesiyle hasret gideren Sarıkavak, kendisi için hazırlanan sofrada karnını doyurdu.

Milyonluk Kazançlara Kanıp  Hesabınızı Kiraya Vermeyin Milyonluk Kazançlara Kanıp Hesabınızı Kiraya Vermeyin

7 gün sonra sağ olarak bulunan çobanın ekmeğini can dostuyla paylaştığı ve doğadan bulduğu meyvelerle karnını doyurduğu ortaya çıktı

KAYIP ÇOBAN DOĞADAN BULDUKLARIYLA BESLENMİŞ

Kaybolduğu gün yanındaki 2 ekmekle evden ayrılan Ali Sarıkavak, ekmeğini can dostu köpeğiyle paylaştığını, meşe palamudu ve doğadan bulduğu meyvelerle karnını doyurduğu, yağmur suyu birikintilerinden susuzluğunu giderdiğini anlattı. Daha fazla susuz kalmaya dayanamayan Sarıkavak'ın, arazide bir çobanın yanına giderek yardım istediği ortaya çıktı. Kendisine yardım eden çobanın ihbarı üzerine jandarma ekipleri tarafından bulunan Sarıkavak'ın buluşmadaki neşeli tavırları yakınlarına tebessüm ettirdi.