Denizlispor’da Başkan Mehmet Uz, kulübe gelir kazandırma adına çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-siyahlı kurmaylar son olarak geçmiş dönemlerde kulübe hizmet etmiş olan müteahhit Ahmet Selvi’yi ziyaret etti. Başkan Uz ve Basın ve Dış İlişkiler Sorumlusu Taner Atilla ile görüşen Selvi, kulübe maddi destek sağladı.

Denizlispor’da Başkan Mehmet Uz, kulübe gelir kazandırma adına çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-siyahlı kurmaylar son olarak geçmiş dönemlerde kulübe hizmet etmiş olan müteahhit Ahmet Selvi’yi ziyaret etti. Başkan Uz ve Basın ve Dış İlişkiler Sorumlusu Taner Atilla ile görüşen Selvi, kulübe maddi destek sağladı. “CİDDİ EMEKLER VERDİK” “Denizlispor Yönetim Kurulu’na güveniyor ve başarılı olacaklarına inanıyorum” diyen Selvi, “ Temennimiz kulübümüzün güzel yerlere gelmesidir. Bu yüzden zamanında ciddi emekler verdik. Şimdi de desteklerimize devam ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Mehmet Uz’a ve Taner Atilla’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkanımız Mehmet Uz ise desteklerinden dolayı Ahmet Selvi’ye teşekkür ederek, “Kulübümüze her zaman destek olan, bizleri her seferinde eli boş döndürmeyen Ahmet Selvi’ye teşekkür ediyoruz. Bu birlik ve bütünlük bizleri gururlandırıyor. Şehir olarak hep beraber el ele vererek güzel günlere yeniden ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

“CİDDİ EMEKLER VERDİK”

“Denizlispor Yönetim Kurulu’na güveniyor ve başarılı olacaklarına inanıyorum” diyen Selvi, “ Temennimiz kulübümüzün güzel yerlere gelmesidir. Bu yüzden zamanında ciddi emekler verdik. Şimdi de desteklerimize devam ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Mehmet Uz’a ve Taner Atilla’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkanımız Mehmet Uz ise desteklerinden dolayı Ahmet Selvi’ye teşekkür ederek, “Kulübümüze her zaman destek olan, bizleri her seferinde eli boş döndürmeyen Ahmet Selvi’ye teşekkür ediyoruz. Bu birlik ve bütünlük bizleri gururlandırıyor. Şehir olarak hep beraber el ele vererek güzel günlere yeniden ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.