Ligde zor günler geçiren, 3 puanı silinen ve 2 dönem transfer yasağı alan Denizlispor’da kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Kongrede aday çıkmaması sonrası Başkan Mehmet Uz, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“BİZ TARAFTAR BAŞTA OLMAK ÜZERE HER KONUDA YALNIZ BIRAKILIYORUZ”

Kulübü kayyuma bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Uz, “ Buradaki amacımız kulübün borcunu bitirerek, layık olduğu noktaya getirmek. Ondan sonra projeleri nasıl planlandıysak, bu yolda ilerlemek… Biz taraftar başta olmak üzere her konuda yalnız bırakılıyoruz. Kongrede aday çıktı da biz mi vermedik? Baktık aday yok, kulübü kayyuma bırakacak da halimiz yok. Yönetimdeki arkadaşlarla konuşuyoruz. Ayrılmak isteyenler varsa ‘eyvallah’ diyeceğiz. Bu takıma gönül vermek isteyenlerin kapısını tek tek çalıyorum. Yeni yönetim oluşturup kongreye gitmek istiyoruz. Bu takımı ligde tutmamız gerekiyor” dedi. Takımdaki futbolcuların çoğunun ihtar çektiğini ifade eden Başkan Uz, “ Benim bütün futbolcularım bana ihtar çekti.  Futbolcuların alacaklarını ödememiş olsaydık bir tanesi bile kalmazdı. Futbolcularda kendilerine göre haklı ancak hiçbir futbolcu arkadaşımızı kaybetmedik” diye konuştu.

“DESTEK VERMİYORSANIZ ÇENENİZİ KAPATIN”

Cemal Kobaş Serinhisar’da Gençlerin Kalbine Girdi Cemal Kobaş Serinhisar’da Gençlerin Kalbine Girdi

“Sosyal medyada sürekli eleştirenler oluyor” diyen Başkan Uz, “ Destek vermiyorsanız çenenizi kapatın, yorum yapmayın. Yönetimin verdiği paraların hiçbirinin teminatı yok. Geçmiş yönetim temlik almış paraları ödeniyor. Biz temlik almadık. Her ay 2,5 milyon lira maliyet var. Bunu yönetim veriyor karşılıksız olarak. Kulübün toplam borcu 220 milyon lira” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM NE KADAR PARA VERDİ?

Gazetecilerin yönetim kurulunun kulübe ne kadar destek olduğu yönündeki sorusuna da açık bir şekilde yanıt vermeyen Uz, “Rakamsal olarak tam boyutunu değil… Tamamını şu anda tam sayı olarak veremem. Çünkü bunu kayıt altına alıyorlar. Geçenlerde diyorlar ki başkan kaç para verdi? Efendim o ne verdi. Bu zapt altına geçmiş gibi oluyor. Şöyle bir gerçek var. Geçen sene 80 milyon bütçe yönettik, şu anda 40 milyon yönettik. 120 milyon liranın nereden geldiğini düşünürseniz bunların içinde bağışlarımız var, reklamlarımız var, yönetici arkadaşların paraları var. Bu şekilde değerlendirin yani. Görevi bıraktığımız gün varsa zaten temliğimizi görecek herkes” ifadelerini kullandı.