TFF 1. Lig’in 3’üncü haftasında Denizlispor; Denizli Atatürk Stadyumu’nda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecekti. Ancak stadyum zemininin yağlı güreşlerde zarar görmesi ve bakıma alınacak olması nedeniyle karşılaşma Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’na alındı. Temsilcimiz 29 Ağustos Pazar günü saat 21:45’te güçlü rakibi ile Antalya’da karşılaşacak.

Denizlispor’un TFF 1. Lig’in 3’üncü haftasında sahasında oynayacağı maç Denizli Atatürk Stadyumu’nun zemininin bakıma alınacak olması nedeniyle Antalya’da oynanacak.

TÜM GİDERLERİ BAŞKAN AVNİ ÖRKİ KARŞILAYACAK

Yeşil-siyahlı kulüpten de konuyla ilgili bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “ Bilindiği üzere her sezon milli maç takvimine göre yenilenen zeminimiz, bu sezonda milli maç arasına denk gelecek şekilde yenilenmeye başlamıştır Yenileme çalışmaları ile stadımızın diğer eksiklerinin giderilmesi sırasında oluşacak tüm masraflar ve ayrıca kulübümüzün Antalya'da oynayacağı Ankaragücü karşılaşmasının tüm giderleri Pamukkale Belediye Başkanı Sn. Avni Örki tarafından karşılanacaktır. Yapılacak olan tüm işlemler ile ilgili kulübümüz herhangi bedel ödemeyecektir” ifadelerine yer verildi.