TFF 1. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Denizlispor’da sular durulmuyor. Yönetimsel anlamda büyük kriz yaşayan; üstün üstlük transfer yasağı ve mali krizlerle boğuşan yeşil-siyahlılar hazırlıklarına U-19 ağrılıklı bir kadroyla sürdürüyor. Ligin başlamasına kısa bir süre kala  bilinmezlikler içinde çalışmalarını sürdüren Horoz’da Altyapı Koordinatörü Hayrettin Öz,  “ Biz Denizlisporluyuz. Altta üstte fark etmeden görev yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da Altyapı Koordinatörü Hayrettin Öz, “Bize görevi tebliğ ettiler. Veli Acar ile birlikte sorumluluğun altına girdik. Hiçbir zaman görevden kaçmadık” dedi.

“LİGE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ”

Takımda büyük bir boşluk olduğunu kaydeden Öz, “Gerekli kadroyu toparladık. Geçen sezondan sözleşmesi süren 5 oyuncu var. Ayrıca kiralık olarak farklı takımlardan dönen de 5 futbolcumuzu çağırdık. U-19 takımından da 19 oyuncuyu yukarı çıkardık. 29 kişilik bir ekiple yola çıktık. Antrenmanları en iyi şekilde yapıp, yeni sezona hazır hale gelmeye çalışıyoruz. Transfer yasağımız var. Kaldırılmadığı andan itibaren biz bu çocuklarla yolumuza devam edeceğiz. Bu nedenle bizim bu çocukları en iyi şekilde lige hazırlamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da Altyapı Koordinatörü Hayrettin Öz, “Bize görevi tebliğ ettiler. Veli Acar ile birlikte sorumluluğun altına girdik. Hiçbir zaman görevden kaçmadık” dedi.

HALUK ULUSOY’DA HER ŞEY  VAR”

Kongre süreci tamamlanamadığı için kampa gidemediklerini aktaran Öz, “Şu anki yönetimde belki bizim kampa gitmemizi orada olmamızı istiyor ama yönetimde olan belirsizlikler nedeniyle kampa gidemiyoruz. Ancak bizim şu avantajımız var. Haluk Ulusoy Tesislerimiz yapılırken Milli Takımların kamp yapabilmesi için de yapılan bir tesis. Tesiste her şey var. Belediye Başkanımız Osman Zolan erzak noktasında gerekli desteği sağlıyor. Zor bir süreçten geçiyoruz. Gemiyi terk etmedik, edenlerden de olmayacağız” dedi.

“KENDİ ÇOCUKLARINI KÖTÜLÜYORLAR”

Son dönemde yapılan eleştirilere de cevap veren Öz, “U-19 takımının başarılı olamadığını söylüyorlar. Küme düştüğüne dair haberler yapılıyor. Bulunduğumuz grupta böyle bir şey yok. Bunları yaparlar iken kendi çocuklarını kötülüyorlar. Bizim grupta en küçük yaş grubunu oynatan takım bizdik.  Şimdi biz o yaşı küçük çocuklarla adı U-19 ama 17 yaşında A takımında forma giyen çocuğumuz var. Belki maçlar başladığında 17 yaşındaki çocuk iki üç maç sonra Denizlispor’a sağladığı katkının yanında belki maddi boyutta da katkı sağlayacak. Birilerini kötülemeye çalışırken lütfen bu çocukların heveslerini kırmasınlar. Çünkü burası Denizlispor insanlar geçici, isimler geçici ama kötülüğünü istediğiniz Denizlispor” diye konuştu.