Afyonkarahisar’a bağlı Evciler ilçesi Gökçek mahallesinde 15 Ekim Cumartesi günü meydana gelen kazada, 3-0’lık Boluspor mağlubiyeti sonrası kente dönüş yapan Denizlispor kafilesinin 20 AAG 263 plakalı personel aracı, kontrolden çıkmış ve kayarak devrilmişti.. Kaza sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Boluspor ile deplasmanda oynadıkları müsabaka sonrası kente dönüş yaparken kaza geçiren Denizlispor kafilesindeki yaralıların durumu hakkında açıklama yapıldı. Yeşil-siyahlılar iki kişinin tedavisinin sürdüğünü belirtirken, diğer yaralıların taburcu olduğunu açıkladı.

Halk Oyunlarında İl Birinciliği İçin Yarışacaklar Halk Oyunlarında İl Birinciliği İçin Yarışacaklar

Deplasman dönüşü yaşanan kazanın ardından Denizlispor, yaralıların hakkında açıklama yaptı. Leğen kemiğinde kırık olan futbolcu Ahmet Tekin ve 4 yerinde kırık olan malzemeci Özlem Karakaya’nın tedavilerinin sürdüğünü belirten Denizlispor, futbolcu Mehmet Eren Sıngın, basın danışmanı Altay Varol ile masör Recek Avcu’nun tedavi  hastaneden taburcu olduğunu açıkladı. Diğer hafif yaralı 6 kişinin ise aynı gün ayakta tedavi gördüğü öğrenildi.