4 İlçede Uyuşturucu Operasyonu 4 İlçede Uyuşturucu Operasyonu

Spor Toto 1. Lig’e kötü bir başlangıç yapan Denizlispor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal, Haluk Ulusoy Tesislerinde açıklamalarda bulundu. Talihsiz maçlar oynadıklarını söyleyen Bakkal, ilerleyen süreçte en iyi sonuçları almak istediklerini belirtti. Bakkal, “Ne 3-5 galibiyet ne de mağlubiyet beni bu işten geriye döndürmez. İlk geldiğimden beri hem iyi hem de kötü günde destek veren taraftar grubu var. Ben tüm camiaya teşekkür ediyorum, özellikle dışardaki desteğe. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Yönetimimizle birlikte ne sorun varsa aşmaya çalışıyoruz. Sahada kazanamaya başlayacağımız günler yakın. Talihsiz maçlar oynuyoruz. Bunun içinde en iyi sonuçları almaya çalışacağız” dedi.

Spor Toto 1. Lig’de istediği sonuçları elde edemeyen ve ligin dibine demir atan Denizlispor’da Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sorunları aşmaya çalıştıklarını söyledi.  İlerleyen süreçte iyi sonuçlar almak istediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Sahada kazanamaya başlayacağımız günler yakın. Talihsiz maçlar oynuyoruz. Bunun içinde en iyi sonuçları almaya çalışacağız” dedi.

“KISA VADEDE HEDEFLERİMİZE ULAŞAMAYIZ”

Yapılanmanın zaman aldığını ve farklı bir Denizlispor oluşturmak istediklerini belirten Bakkal, “Bizim hedefimiz farklı. Borçsuz, ayaklarının üzerinde duran, icrasız, transfer yasağının olmadığı, herkesin burada mutlu olduğu ve Denizli’ye yakışır bir takım yapma hedefi ile buradayız. Buda kısa vadede olmuyor. Neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Kimsede bir sıkıntı yok ama aşacağımıza inanıyorum. Yapılanma bir anda olmuyor. Şuanda kazandığımız, kaybettiğimiz veya olması gereken sonuçlara bağladığımız zaman önümüzü tıkayacağız. Benim aslında değinmek istediğim nokta bu” ifadelerini kullandı.