TFF 1. Lig’in 2’nci haftasında deplasmanda Manisa FK ile karşılaşan ve sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrılan Denizlispor ligin dibine demir attı. Çiçeği burnunda teknik direktör Serhat Gülpınar ilk maçında yenilgiyle tanışırken maç sonu umutlu açıklamalarda bulundu.

Manisa FK karşılaşması sonrası Denizlispor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, “ Burada 3 puan bıraktık ama ilerisi için çok iyi sinyaller aldık.” dedi.

“PENALTI POZİSYONUNA GELENE KADAR İNŞALLAH PENALTIDIR”

Oyuncularına teşekkür eden Gülpınar, “Bugün bütün oyuncularım inanılmaz bir özveri ve mücadele gösterdiler. Oyunun genelinde nasıl doğru bir savunma yapılması gerekiyorsa onu en iyi şekilde yaptıklarını düşünüyorum. Hafta içi çalıştıklarımızı çok iyi uyguladılar. Belki şansımız olsa bir golümüz de olabilirdi. Önemli olan ilerisi için verdiğimiz mesajdı. Bu da bizi fazlasıyla memnun etti. Penaltı pozisyonuna gelene inşallah penaltıdır. Penaltı değilse, oyuncularımızın emeğine çok yazık olur. Daha izlemedim ama penaltı olmadığına ilişkin çok sayıda mesaj aldım. Burada 3 puanı bıraktık ama ilerisi için çok iyi sinyaller aldık. İnşallah bu da ileride çok daha iyi geri dönüş şeklinde olacaktır” diye konuştu.