Honaz Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde olağan genel kurul yapıldı. Honaz Salça Fabrikası’nda yapılan genel kurula katılım yoğun oldu. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in de katıldığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açıldı. Faaliyet raporu ve denetim raporlarının okunup onaylanmasının ardından adaylar ortaya çıktı. Mevcut başkan Hüseyin Top’un yanı sıra İlhan Akçay da seçimlerde aday oldu.

Yapılan konuşmaların ardından üyeler oy kullanmaya başladı. 1 saat süren oy kullanma işleminin ardından açılan sandıklarda büyük heyecan yaşanırken, Hüseyin Top 75, İlhan Akçay 62 oy aldı. 13 farkla seçimi kazanan Hüseyin Top sevincini kooperatif üyeleriyle paylaştı. Seçimi kaybeden İlhan Akçay da Hüseyin Top’u kutlayarak başarılar diledi.

Honaz Salça’nın bayrağını daha da yukarıya taşıyacaklarını kaydeden Hüseyin Top, “Değerli kooperatif üyelerimiz bizi yeniden bu göreve layık gördü. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.