KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de geçtiğimiz günlerde il yönetim kurulu toplantısını yapan ve dernekleşen Halk Kürsüsü Başkanı Ramazan Sevinç ve Başkan Yardımcısı Metin Hiçyılmaz, ilk ziyaretlerini Net Medya Grup’a yaptı.

Net Medya Grup merkez ofisinde Net Medya Grup Başkanı ve Kocaeli Haberci Gazetesi Sahibi Soner Kılıç ile Hür Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ufuk Bagan ve Reklam Müdürü Ayten Duymuş ile bir araya gelen Sevinç ve Hiçyılmaz, kuruluş amaçlarını ve hedeflerini aktardı.

Kocaeli Halk Kürsüsü sosyal paylaşım platformu olarak yola çıktıklarını ifade eden Başkan Ramazan Sevinç, şu anda tüm illerde dernek çalışmalarının sürdüğünü, destekçilerle birlikte 125 bin sayısına ulaştıklarını kaydetti. Halk Kürsüsü Derneği Başkan Yardımcısı Metin Hiçyılmaz da, amaç ve hedeflerinin birlik ve beraberlik içerisinde, dostça ve kardeşçe el ele verip, özlenen, müreffeh bir Türkiye’yi yeniden inşa etmek olduğunu söyledi.  

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve başarılar dileyen Net Medya Grup Başkanı Soner Kılıç, “Çıktığınız bu yolda başarılarınızın devamlı olmasını diliyorum. Ülkemiz için taşı altına elini koyan her sivil topum örgütüne olduğu gibi bizler de Net Medya Grup ve internet gazeteleri olarak her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.