MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu ile birlikte Gördes ve Gölmarmara ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi eğitim birimlerini ziyaret etti. 
Büyükşehir heyeti, ilk olarak Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılacak olan Gördes Sevgi Parkı’ndaki alanda incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eğitime verdiği önemin en önemli göstergelerinden birinin Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri olduğunu söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, en kısa sürede merkezi tamamlayarak, Gördesli çocukların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi. 
Daha sonra Gölmarmara ilçesine geçen heyet burada da MABEM’de eğitmenlerle bir araya geldi. Her yıl başarı çıtasını en üst seviyelere çıkaran MABEM’in bu yıl da gençlerin hedeflerine ulaşmasında en önemli rehber olacağını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, ziyaretlerini Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile tamamladı.