ING Basketbol Süper Lig’de ilk kez mücadele edecek Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nin yeni sezon öncesi programı şekillendi. 9 Ağustos’ta Denizli’de toplanacak olan temsilcimiz 27 Ağustos’a kadar sağlık kontrolleri ve bireysel antrenmanlarla yeni sezona hazırlanacak. Temsilcimiz ilk hazırlık maçında ise İzmir ekibi Pınar Karşıyaka ile deplasmanda yapacak.

GLORİA CUP'TA BOY GÖSTERECEK

Yeşil-siyahlılar 31 Ağustos- 5 Eylül tarihleri arasında ise Antalya’da gerçekleştirilecek olan Gloria Cup'a katılacak. Temsilcimiz ardından 9-11 Eylül tarihleri arasında Petkim Cup, sonrasında ise 14-18 Eylül tarihleri arasında da Bursa Frutti Cup’ta yeni sezon öncesi zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek.

Tarihinde ilk kez ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde yeni sezon öncesi program açıklandı. 9 Ağustos’ta Denizli’de toplanacak olan yeşil-siyahlılar 31 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında da Gloria Cup’ta boy gösterecek.

DEVECİLER: “DOĞRU İŞLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni sezona hummalı bir çalışma ile girecek olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde Başkan Veli Deveciler, “ ING Basketbol Süper Ligi’nde Denizli ve Merkezefendi ilçemizin olması gurur verici. Bu olay, sezonun başlamasıyla bambaşka bir heyecana dönüşecek. Şehre verdiğimiz sözü tutarak organizasyonun başarısı bizleri çok mutlu etti. Şimdi daha çok çalışıyoruz. Bu sezon ve gelecek sezonlarda yine doğru işleri yapmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün öncelikle mali yapısını kontrol edeceğiz" dedi.

Tarihinde ilk kez ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde yeni sezon öncesi program açıklandı. 9 Ağustos’ta Denizli’de toplanacak olan yeşil-siyahlılar 31 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında da Gloria Cup’ta boy gösterecek.

PAÜ ARENA YENİLENİYOR

Süper Lige borçsuz girdiklerini ifade eden Başkan Deveciler, “Yeni ve güçlü sponsorluklarla doğru bir planlamayla sürdürülebilir bir yapı oluşturuyoruz. Ana sponsorumuz Yukatel organizasyonun gücünü artırmıştır. Yeni ve önemli sponsorlukları önümüzdeki günlerde açıklayacağız" diye konuştu. Deveciler ayrıca, “ Maçları oynadığımız PAÜ Arena Spor Salonunu baştan aşağıya yeniliyoruz. Bu arada teknik ekibin çalışmaları doğrultusunda transferi neredeyse bitirdik. Çok kaliteli, mücadeleci bir takım oluşturuyoruz. Kaptan Ümit, Altan, Hakan ve Serkan ile yeni sezonda da devam ediyoruz. Yiğitcan, Thomas Akyazılı, Emircan, Jeremy, Sestina, Upson, Rihard Lomazs takımımıza yeni katılan oyuncular. Oyun kurucu pozisyonuna bir yabancı oyuncu daha alacağız" dedi.  Teknik ekiple devam ettiklerini kaydeden Deveciler,  “25 Eylül’de lig başlayacak. Umarım sağlıklı bir şekilde hazırlık dönemini geçiririz. Lige hazır bir şekilde, seyircimizle buluştuğumuz günlerin bir an evvel gelmesi en büyük temennimiz” ifadelerine yer verdi.