Elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren ve Denizli’nin gururu olan Horozkentspor’u, AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız son antrenmanda ziyaret etti. Yeni sezonda yeşil-siyahlılara başarılar dileyen Yıldız, futbolcular ve teknik ekipler karşılıklı futbol oynamayı da ihmal etmedi. Yıldız, “Denizli’yi başarıyla temsil eden ve mücadele ettiği her kulvarda bizleri gururlandıran kulübümüzün her daim yanındayız. Horozkentspor hem ülkemizde hem de yurt dışında bizleri fazlasıyla sevindirdi. Futbolcu kızlarımızı ve kulüp yetkililerini kutluyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Denizli’yi Kadınlar 1. Ligi’nde temsil edecek olan Horozkentspor’u ziyaret etti.

Horozkentspor Teknik Direktörü Osman Kıraç ise, Anadolu Yıldızlar Ligi projesi çerçevesinde düzenlenen 23 Nisan Futbol Turnuvası’nda Ankara’da ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kendilerini ağırlayan ve Fransa’da gerçekleştirilen uluslararası özel turnuvada da desteklerini esirgemeyen Ahmet Yıldız’a teşekkür etti.

Denizlispor Kongre Kararı Aldı Denizlispor Kongre Kararı Aldı

Ahmet Yıldız antrenman sonrası teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı da çektirirken, yeni sezonda da kendilerinden büyük başarılar beklediklerini dile getirdi.