Denizlispor bugün teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardığı Yücel İldiz ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Yücel İldiz, "Bu yıl enteresan bir sezon yaşanıyor. Dengeli bir grup yok. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Bu koşulda Denizlispor için en iyisini yapacağız. Denizlispor'a ivme kazandırıp bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bir üst lige çıkmak için sonuna kadar savaşacağız. Kolay değil favori takımlar var. İşimiz zor ancak bilgi ve birikimlerimizi takıma yansıtarak başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Osman Özköylü'nün yaptığı açıklamalarla ilgili yorum yapmak istemeyen İldiz, "Bu konularda çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Kendisiyle görüşmedim. Bir yorumda bulunmak istemiyorum" diye konuştu.

Denizlispor'un hafta sonu oynayacağı Afjet Afyonspor maçına ilişkin de açıklamalar yapan İldiz, "Afyon ligin yeni takımlarından birisi. Kolay bir maç değil ama bizde kazanarak başlamak istiyoruz. 3 puan almayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ise yaptığı açıklamada, "İki-üç yıldır Yücel İldiz'i takımın başına getirmek istiyorduk kısmet bugüneymiş. Allah utandırmasın. Yücel hocamızın başarılı olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. Basın toplantısının ardından İldiz, takımımın başında ilk antrenmanına çıktı.