Berberler Tekstil oraklarından ünlü iş adamı Selim Berber, geçtiğimiz Aralık Ayında yakalandığı koronavirüs nedeniyle yaşamını genç yaşta kaybetmişti. Ok sportif organizasyon tarafından düzenlenecek 1. Denizli Cup Yaz Futbol Ligine merhum işadamı Selim Berber’in adı verildi. 2009-2013 doğumluların mücadele edeceği turnuvaya Sultanlar Spor kız futbol takımı da renk katacak.

Geçtiğimiz yıl yakalandığı koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden işadamı Selim Berber unutulmadı. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 1. Denizli Cup Yaz Futbol Ligi merhum Selim Berber adına düzenlenecek. 26 Haziran Cumartesi Günü Bereketli Sahasında yapılacak olan turnuvaya 10 takım katılıyor.

“HEYECAN DORUKTA”

6 hafta sürecek olan turnuvayı düzenleyen OK Sportif Organizasyon Koordinatörü Osman Küçükşahal “26 Haziran Cumartesi Günü Saat 17.00’da bereketli sahasında açılışla başlayacak turnuvamız için heyecan dorukta. 10 takımımız var. 3 kategoride mücadele edecek çocuklarımız. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Selim Berber, Denizli amatör futbol takımlarına büyük desteği olmuştur. Bu yapacağımız organizasyonla birlikte kendisini unutmadığımızı göstermek istedik. Bir takımımız sadece kızlardan oluşuyor. Futbolun sadece erkek oyunu olmadığını göstermek ve çocuklara sporu sevdirmek adına böyle bir turnuva düzenliyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz yıl yakalandığı koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden işadamı Selim Berber unutulmadı. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 1. Denizli Cup Yaz Futbol Ligi merhum Selim Berber adına düzenlenecek. 26 Haziran Cumartesi Günü Bereketli Sahasında yapılacak olan turnuvaya 10 takım katılıyor.

“ONUR VE GURUR DUYDUK”

Rahmetli Selim Berber’in abisi ve iş ortağı olan Seyit Berber, kardeşinin adının turnuvaya verilmesinden büyük onur duyduğunu belirterek; “Turnuvanın Denizli’mize, katılan tüm kulüplere ve sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekleştirilen organizasyona kısa bir süre önce kaybettiğimiz,  hem kardeşim hem de Berberler Tekstil ortağım olan, Selim Berber’in anısına yapılacak olması ve isminin verilmesi beni ve ailemizi çok gururlandırdı. Selim amatör sporlara özellikle de futbola her zaman destek vermiştir. Bizlerde Selim’den o bayrağı alıp elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Lig yönetimine, yönetim kurulu üyelerine, emeği geçen tüm ekibe, kulüplere ve futbolcularımıza başarılar dilerim” dedi.

Geçtiğimiz yıl yakalandığı koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden işadamı Selim Berber unutulmadı. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 1. Denizli Cup Yaz Futbol Ligi merhum Selim Berber adına düzenlenecek. 26 Haziran Cumartesi Günü Bereketli Sahasında yapılacak olan turnuvaya 10 takım katılıyor. Geçtiğimiz yıl yakalandığı koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden işadamı Selim Berber unutulmadı. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 1. Denizli Cup Yaz Futbol Ligi merhum Selim Berber adına düzenlenecek. 26 Haziran Cumartesi Günü Bereketli Sahasında yapılacak olan turnuvaya 10 takım katılıyor.