Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım hizmeti veren Adm Elektrik, muhtarlarla iletişimini yıl boyunca sürdürdüğü “Enerjimiz Muhtarlarımızla” buluşmalarıyla güçlendirdi. Şirket ekipleri ile muhtarları bir araya getiren toplantılarda, mahallelere ilişkin gözlem ve öneriler paylaşılırken yürütülen çalışmalar da değerlendirildi.

Jandarma sürücülere reflektörlü yelek hediye etti
Jandarma sürücülere reflektörlü yelek hediye etti
İçeriği Görüntüle

Adm Gorsel1.Jpg

Mahallelerin İhtiyaçları Ele Alındı

Muhtarların mahalleleriyle ilgili deneyim ve gözlemlerini doğrudan aktarma fırsatı bulduğu buluşmalarda, karşılıklı iletişim ön plana çıktı. Görüşmelerde dile getirilen geri bildirimlerin ilgili çalışmalar kapsamında değerlendirilmesi ve sonuçların muhtarlarla paylaşılmasıyla iş birliğinin devamlılığının sağlanması hedefleniyor.

Adm Gorsel2.Jpg

“Muhtarlarımızın Desteğinden Güç Alıyoruz”

Adm Elektrik Genel Müdürü Emrah Kalkan, muhtarların mahalle yaşamındaki sorumluluklarına ve çalışmalarına dikkat çekerek, “Muhtarlarımız, mahallelerini ve orada yaşayan insanları yakından tanıyor, günlük yaşamın içinde büyük bir sorumluluk üstleniyor. Mahallelerine duydukları bağlılığı ve komşuları için gösterdikleri çabayı çok kıymetli buluyoruz. ‘Enerjimiz Muhtarlarımızla’ buluşmaları, bir araya gelmek, birbirimizi dinlemek ve deneyimlerimizi paylaşmak için değerli bir fırsat. Yıl boyunca sürdürdüğümüz iletişimde muhtarlarımızın desteğinden güç alıyoruz” dedi.

Adm Gorsel3.Jpg

Muhtarlar Günü’nü Kutladı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlara teşekkürlerini ileten Kalkan, iş birliğinin önemini vurgulayarak şunları söyledi: “‘Hayat için enerji’ anlayışıyla çalışırken yaşamı kolaylaştırmak için kurduğumuz iş birliklerine önem veriyoruz. ‘Enerjimiz Muhtarlarımızla’ derken muhtarlarımızın emeğini, desteğini ve birlikte çalışmanın bize kattığı gücü ifade ediyoruz. Her zaman yanımızda olan tüm muhtarlarımıza iş birliği için teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, sağlık ve başarı diliyorum.”