Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 11. Kültür ve Sanat Yarışmaları çerçevesinde gerçekleştirilen Bilgi Yarışması Denizli İl Finalleri, öğrencilerin yoğun katılımıyla tamamlandı. Yarışmada gösterdikleri performansla öne çıkan AKEM Anadolu Lisesi öğrencileri, rakiplerini geride bırakarak il birincisi oldu. Öğrencilerin sergilediği başarı, organizasyonda dikkat çeken sonuçlar arasında yer aldı.
Yarışma sürecinde bilgi birikimi, hızlı düşünme ve ekip çalışması gibi alanlarda üstün performans sergileyen öğrenciler, elde ettikleri dereceyle okullarını başarıyla temsil etti. Bu sonuçla birlikte AKEM Anadolu Lisesi, Denizli genelinde birincilik elde eden okul olarak öne çıktı.

EGE BÖLGE FİNALLERİ’NE KATILMA HAKKI KAZANDI
Elde edilen birincilikle birlikte AKEM Anadolu Lisesi, bir üst aşama olan Ege Bölge Finalleri’ne katılma hakkı kazandı. Denizli’yi temsil edecek olan okul, bölge düzeyinde gerçekleştirilecek yarışmada mücadele edecek. Bu aşamada farklı illerden gelen başarılı okullarla yarışılması bekleniyor.
Öğrencilerin disiplinli çalışma süreci ve öğretmenlerin rehberliğiyle elde edilen bu başarı, okulun eğitim alanındaki çalışmalarını da ortaya koydu. Yarışmaya hazırlık sürecinde yürütülen planlı çalışmaların, elde edilen sonuçta etkili olduğu belirtildi.

“DENİZLİ’MİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”
Okul Müdürü Mehmet Yılmaz, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. Yılmaz, “Öğrencilerimizi bu anlamlı başarılarından dolayı tebrik ediyor, Ege Bölge Finalleri’nde kendilerine üstün başarılar diliyoruz. Denizli’mizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden eminiz. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize ve destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.






