Denizli’de son dönemde yaptığı operasyonlarla adından sıkça söz ettiren Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı; Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler bir başarılı operasyona daha imza attı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ekipleri; uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan toplamda 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.A. isimli gerçekleştirilen başarılı operasyon sonrası yakaladı.

JASAT EKİPLERİ BİLGİYİ ALIR ALMAZ HAREKET GEÇTİ        

Uzun süredir aranan uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma suçundan aranan ayrıca hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.A. isimli şahsın; Denizli’nin Honaz İlçesi’ne geldiği bilgisini almasının ardından JASAT ekipleri operasyon düzenledi ve şahsı kıskıvrak yakaladı.  Zehir taciri A.A. Yapılan başarılı operasyon sonrası Adliyeye sevk edildi ve buradan da tutuklanarak cezaevinin yolunu tuttu. Tutuklanan ve cezaevinin yolunu tutan A.A.’nın Büyükşehir Belediyesi ile kapanan Kocabaş Belediyesi’nde Muhasebe Müdürlüğü yaptığı ortaya çıktı.  Yapılan operasyonla ilgili bilgi veren Denizli İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız devam edileceğini bildirdi.