Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından Denizli'de, 1-7 Mart tarihleri arasında FETÖ/PDY terör örgütü ve DEAŞ/İŞİD silahlı terör örgütü ile ilgili olarak 6 kişi yakalandı. DEAŞ/İŞİD Silahlı Terör Örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalandı. Şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak hakkında adli işlem yapıldı.

FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; örgütün Askeri Mahrem Yapılanması içerisinde bulunan askeri personellerden sorumlu olarak görev yaptıkları tespit edilen 2 aktif öğretmen düzenlenen operasyon neticesinde yakalandı. Şahıslar hakkında FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan adli makamlarca işlem yapıldı.

Öte yandan yine Denizli’de yapılan çalışmalar neticesinde; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan haklarında yakalama kararı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda; haklarında ayrı ayrı 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 şahıs ile yine hakkında 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahıs yakalandı. Şahıslar adli makamlara sevk edildi. Şahısların 5’i de tutuklanarak cezaevine gönderildi.