Denizli’de yaşanan bir hırsızlık olayı dikkat çekmeyi başardı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle takibe aldığı kişilere operasyon düzenlendi. Merkezefendi ve Honaz İlçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda jandarma, kıskıvrak zanlıları yakalamayı başardı. 10 suç kaydı bulunan S.T, 8 suç kaydı bulunan ev hanımı A.S, 6 suç kaydı bulunan Y.Ç. ve 5 suç kaydı bulunan H.K. jandarma ekiplerince göz altına alındı.

EV SAHİBİ BİLE FARKINDA DEĞİLMİŞ

Yapılan aramalarda çok sayıda hırsızlık sonucu ele geçirilmiş malzemeler bulundu. Öyle ki, jandarma çalıntı aküleri gerçek sahibini bularak teslim etmek için götürdüğünde ev sahibinin durumdan haberdar olmadığı görüldü. Gece hırsızlık olayının işlenmesinin ardından saatler sonra aküler bulunup mal sahibine teslim edildi.

YOK BÖYLE BİR ŞEY

Aramalarda bulunan elektrik  trafosu ise hikayesiyle pes dedirtti. Ev hanımı olan ve 8 suç kaydı bulunan  A.S’nin metrelerce yükseklikteki yüksek gerilim hattı direğine tırmandığı ve 250 kilogram ağırlığındaki trafoyu söküp, metrelerce aşağıya indirmeyi başardıktan sonra çaldığı tespit edildi. Trafo ilgili kuruma teslim edilirken, bir kadının insan üstü güç isteyen böylesi bir hırsızlığı nasıl becerdiği ise merak konusu oldu. Operasyonda yakalanan diğer zanlılar ise bu duruma şaştı kaldı.