Denizli'de 2 Araç Birbirine Girdi Denizli'de 2 Araç Birbirine Girdi

Kaza, Merkezefendi ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sipariş dağıtımı yapmak için yola çıkan Semih Parıltı, Gümüşler Bulvarında seyir halinde ilerlerken karşısında çıkan 09 CDV 17 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Parıltı, savrularak yere düştü. Kazayı gören çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde motosikletli kurye, otomobil ile çarpışarak yola savruldu. Meydana gelen kazada kurye ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

KALP MASAJI YAPTILAR

Kazaya şahit olan bir doktor ise ağır yaralanan Parıltı’ya sağlık ekibi gelene kadar kalp masajı yaptı. Ağır yaralan Parıltı, olay yerine gelen ambulansla Denizli Servergazi Hastanesi’ne kaldırıldı. Motosikletin parçalanarak hurdaya döndüğü kazada, her iki araç kullanamaz hale geldi. Olay yerine çağrılan çekici yardımıyla kazaya karışan motosiklet ve otomobil yoldan kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralı kuryenin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza ilgili soruşturma başlatıldı.