Denizli’nin Babadağ ilçesinde belediye kış aylarında dezavantajlı vatandaşların yanında. Babadağ Belediyesi pandemi döneminde ekonomik gelir seviyesi düşük vatandaşlara yaptığı gıda yardımının ardından şimdi de, kömür yardımı yapıyor.

Denizli’de Babadağ Belediyesi kış aylarının gelmesiyle ‘Karakış Fonu’ çalışmaları kapsamında ilçede yakacak ve gıda yardımı yapıyor.

VATANDAŞLAR KIŞI RAHAT GEÇİRECEK

Belediye ekipleri muhtarlarla ortaklaşa belirlediği aileleri tespit ederek yakacak yardımında bulunuyor. Artan hayat pahalılığını bir nebze azaltmayı hedefleyen Karakış Fonu çalışmaları kapsamında ilçenin bir çok mahallesine yardımlar ulaştırılıyor. Yakacak yardımının yanı sıra gıda yardımında da bulunan Babadağ Belediyesi vatandaşlardan tam not alırken dezavatantajlı ailelerin kış aylarından artan yaşam maliyetlerini azaltmayı hedefliyor. Yakacak ve gıda yardımından yararlanan vatandaşlar ise Belediye Başkanı Ali Atlı’ya teşekkür ederken, kışın yakacak için ayrı bütçe ayırmalarının çok zor olduğunu ancak Başkan Atlı’nın yine derman olduğunu söyledi.

Denizli’de Babadağ Belediyesi kış aylarının gelmesiyle ‘Karakış Fonu’ çalışmaları kapsamında ilçede yakacak ve gıda yardımı yapıyor.

“EN AZINDAN TEMEL İHTİYAÇLARINI TAMAMLAYABİLSİNLER İSTİYORUZ”

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili olarak “Kış aylarının gelmesiyle Karakış Fonu projemizi başlattık. İlçemizde ekonomik olarak zor durumda olan ve kış aylarında yakacak ve gıdaya ulaşmakta güçlük çeken ailelerimiz bulunuyor. Dezavantajlı ailelerimizi muhtarlarımız ile belirleyerek kömür dağıtımı ve gıda yardımı yapmaya başladık. Vatandaşlarımız zaten kötü giden ekonomik durum dolayısıyla maddi zorluk çekerken, en azından temel ihtiyaçlarını tamamlayabilsinler istiyoruz. Derman belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızın dertlerine derman olacağız dedik ve bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde dağıtımlarımız hala sürüyor. Her şey Babadağ, her şey Babadağlı vatandaşımız için. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda Babadağlı hemşerilerimizin ihtiyaç ve taleplerini karşılayabilmek bizim için onur ve gururdur.” dedi.