Türkiye’nin dört bir tarafında eğitim öğretim yılı başladı. Aynı zamanda online olarak yürütülecek olan eğitim için vatandaşların bilgisayar ihtiyaçları da arttı. Babadağ Belediyesi de konuyla ilgili ilçede bulunan öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmamaları için bilgisayar kampanyası başlattı.  İlçede öğrenciler için dayanışma ağı oluşturulurken Belediye Başkanı Ali Atlı herkesi kampanyaya davet etti.

Öğrenciler için yapılan kampanyada Babadağlı iş adamları, sanayiciler bilgisayar bağışlayarak kampanyaya katıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılan bilgisayarların sayısının arttırılması için çalışmalar devam ediyor.

“EĞİTİM İÇİN BİRLİK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili “İlçemizde eğitim öğretim yılının başlamasıyla bazı öğrencilerin bilgisayar ihtiyacı olduğunu öğrendik. Öğrencilerimiz bilgisayara ulaşamadığı için eğitimlerinden geri kalmamalı. Bizler de böyle bir kampanya başlattık. Yardımsever insanlarımızla ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü oluyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, bilgisayar bağışlayarak eğitime katkı sunmaları. Çocuklarımızın eğitiminde bir payımız olursa, bu bizim için mutluluk kaynağı olur. Kampanyamız daha çok yeni ancak bağışlarımız da yavaş yavaş başladı. Bizler de ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaştırdık. Bağışlarımıza teşekkür ediyorum ve diğer yardımsever insanlarımızı eğitim için birlik olmaya davet ediyorum” dedi.