Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, "sahadan yönetim" anlayışı doğrultusunda hafta sonunda da saha çalışmalarını sürdürdü. İlçenin farklı noktalarında vatandaşlarla buluşan Başkan Ertemur, hem düzenlenen etkinliklere katıldı hem de mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde inceleyerek vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi.

Haftasonu Ziyaretler (1)

İlk Durak Aşure Hayrı Oldu

Başkan Ertemur'un hafta sonu programı, Muharrem ayı dolayısıyla Pamukkale Mahallesi'nde düzenlenen aşure hayrıyla başladı. Mahalle Muhtarı Ahmet Güler ve mahalle esnafının organize ettiği etkinlikte vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram eden Ertemur, mahalle sakinleriyle sohbet ederek bölgenin ihtiyaçlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Haftasonu Ziyaretler (2)

Kocaçukur Ve Kocadere'de İncelemelerde Bulundu

Aşure programının ardından kısa süre önce hizmete açılan Kocaçukur Tesisleri'ni ziyaret eden Başkan Ertemur, alanda incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tesiste vakit geçiren vatandaşlarla da bir araya gelen Ertemur, görüş ve önerileri dinledi. Daha sonra Kocadere Mahallesi'ne geçen Başkan Ertemur, mahalle kahvehanesinde muhtar ve vatandaşlarla buluştu. Mahallenin öncelikli ihtiyaçlarının değerlendirildiği ziyarette, ardından düzenlenen hayır yemeğine katılan Ertemur, vatandaşların taleplerini yerinde not aldı.

Haftasonu Ziyaretler (1)-1

Pınarkent Ve Aşağışamlı'da Vatandaşlarla Buluştu

Hafta sonu programını Pınarkent Mahallesi'nde sürdüren Başkan Ertemur, Pınarkent Anadolu Aleviliği Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katıldı. Vatandaşlarla bir araya gelen Ertemur, birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Yoğun programının son durağı ise Aşağışamlı Mahallesi oldu. Burada düzenlenen hayır yemeğine katılan Başkan Ertemur, mahalle sakinleriyle tek tek sohbet ederek gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Haftasonu Ziyaretler (5)

"Pamukkale'nin Her Köşesine Eşit Hizmet Götürüyoruz"

Pamukkale’de Mobil Atık Getirme Merkezleri yenileniyor
Pamukkale’de Mobil Atık Getirme Merkezleri yenileniyor
İçeriği Görüntüle

Hafta sonu saha programını değerlendiren Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Pamukkale'mizin her mahallesine, her sokağına eşit, adil ve kaliteli hizmet götürmek için gece gündüz demeden ilk günkü heyecanımızla çalışıyoruz. Belediyecilik anlayışımız makam odalarında değil, halkımızın arasında şekilleniyor. İlçemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek vatandaşlarımızın taleplerine en hızlı çözümleri üretmeye devam edeceğiz. Bizleri her mahallede sevgi ve samimiyetle karşılayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Pamukkale'yi hep birlikte hak ettiği noktaya taşıyacağız."