Gençlik ve Spor Bakanlığının  “Biz Anadolu’yuz” projesi kapsamında Kütahya’dan Denizli’ye gelen 34 öğrenci ve 12 görevli, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.  Başkan Şevik, öğrencileri eşi Bahija Şevik ve bir yaşındaki minik kızı Aygül Nur ile birlikte karşıladı.  Buldan’ın tarihi sokaklarını, konaklarını ziyaret eden öğrenciler ile Denizli Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Sarı, Gençlik Merkezi Şube Müdürü Mustafa Doğan, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk eşlik etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gençlik ve Spor Bakanlığının  “Biz Anadolu’yuz” projesi kapsamında Kütahya’dan gelen 34 öğrenci ve 13 görevliyle, BELKÜM’de bir araya geldi.   Buldan’ın tarihi sokaklarını ve konaklarını ziyaret eden öğrencilere, Buldan Dokuması el ürünlerinden hediye eden Başkan Şevik,”Gençlerimizi en iyi bir şekilde misafir etmiş ve ilçemizi anlatabilmişsek ne mutlu bizlere” dedi.

ÖĞRENCİLER ŞEVİK’E PLAKET VERDİLER

BELKÜM’de düzenlenen kahvaltıda, Buldan’ın meşhur simidini de tatma imkanı bulan öğrenciler, Başkan Şevik’e çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.  Minik misafirlerine geleneksel el dokuması ürünlerden hediye eden Başkan Şevik, “Gençlerimizi en iyi bir şekilde misafir etmiş ve ilçemizi anlatabilmişsek ne mutlu bizlere” dedi.  Başkan Şevik,  ikinci kitabı “Dokumanın Başkenti Buldan” adlı kitabını Denizli Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Sarı, Gençlik Merkezi Şube Müdürü Mustafa Doğan için imzaladı.  Öğrenciler daha sonra Buldanlı şehit ailelerini ziyaret etti.