Buldan Belediye Meclisi, eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda meclis üyeleri, pandemi mağduru belediye kiracılarından kira bedeli alınmamasıyla ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunu igörüştü.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlığında gerçekleştirilen Meclis toplantısında,  pandemi mağduru belediye kiracılarından 2020-2021 yıllarında çalışmadıkları sürelerde kira alınmamasıyla ilgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

KİRA BEDELİ ALINMAYACAK

Denizli Valiliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün ‘Kovid-19’önlemleri konulu genelgesine istinaden hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi. Buna göre,  Belediye kiracılarından, işyerlerinin 2020-2021 yıllarında çalışmadığı sürelerde kira bedeli alınmayacak.   Ayrıca 2021 yılında da kiraların yarı yarıya alınacak.

“ÖZEL KUTLAMA YAPACAĞIZ SÖZ VERİYORUM”

Başkan Şevik,  4 Eylül Buldan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun yıl dönümünü geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle bu yıl ise Türlübey Mahallesi ile Türkiye’nin dört bir yanında meydana gelen orman yangınları ve Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketi dolayısıyla iptal etmek zorunda kaldıklarını belirterek, “Önümüzdeki yıl, Buldan’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümünü  kutlayacağız. 100.yıla özel bir kutlama yapılacağını şimdiden söz veriyorum. Ben Tüm Buldan halkımızın İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümünü kutlarım” dedi. Meclis üyeleri de gündem dışı söz alarak,   Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıl dönümünü kutladı.