Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Okulu, 2020-2021 yılında 130 mezun verdi.  Mezuniyet törenine Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Kısaç, Prof. Dr. Necip Atar, Buldan MYO Müdürü Doç. Dr. Gizem Karakan Günaydın, öğretim üyeleri ile öğrencilerin aileleri katıldı. Buldan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Folklor ekibinin gösterisiyle başlayan mezuniyet töreninde; PAÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer'in verdiği mini konsere eşlik eden davetliler keyifli vakit geçirdi. Açılış konuşmasında, Mezun öğrenciler adına Moda Tasarım Bölümü öğrencisi Kübra Olgun, duygularını dile getirirken MYO Müdürü Doç. Dr. Gizem Karakan Günaydın, mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksek Okulu’nun 2020-2021 yılı mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MYO'dan dereceyle mezun olan öğrencilere,  geleneksel el dokumaları hediye ederek kutladı.

“FARKLILIK OLUŞTURMAYA ÇALIŞIN”

PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kısaç konuşmasında mezun öğrencilere, “Mezun öğrencilerimizin bazıları meslek hayatına atılırken bazıları da lisans eğitimlerine devam edecek. Geleceğiniz için sürekli öğrenen bireyler olmayı ilke edinmeli ve kendinizi her alanda sürekli geliştirme gayretiyle hareket etmelisiniz. Meslek Liseleri, Meslek Yüksek Okulları deyince akıllara ara eleman gelir. Biz ara elemanı kabul etmiyoruz. Nitelikli eleman olarak alanınız ne olursa olsun, öğrenmede sürdürülebilirliği ön planda tutarak daha donanımlı olmaya ve farklılık oluşturmaya çalışınız” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksek Okulu’nun 2020-2021 yılı mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MYO'dan dereceyle mezun olan öğrencilere,  geleneksel el dokumaları hediye ederek kutladı.

SABAHATTİN ALİ'NİN AKRABASI MYO'DAN MEZUN OLDU

Türk Edebiyatı’nda özel bir yer edinmiş, toplumcu gerçekçi yazarlardan biri olarak kabul gören ve Kürk Mantolu Madonna ile okurların gönlünde taht kuran Sabahattin Ali'nin 3.kuşaktan akrabası olan Alihan Gözaydın, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programından başarıyla mezun oldu. Mezuniyet törenine katılan dedesi Sabahattin Ali'nin yeğeni Hür Şenyuva ile annesi Esra Gözaydın Alihan'ın sevincini paylaştı. Alihan'ın Annesi Esra Gözaydın, 2019'da kâğıt için Buldan'a geldiklerinde Alihan ve kendileriyle yakından ilgilenen Buldan'da Başkan Mustafa Şevik'e teşekkür etti, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. Buldan Belediyesi, mezuniyet törenine katılan öğrenci ve ailelerine pilav ve ayran dağıttı.